Informatii Livrare

Programul de procesare a comenzilor online este:

  • luni - vineri intre orele 09:00 - 20:00
  • sambata intre orele 10:00 - 14:00

 

Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 - 48 ore lucratoare. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor.

Atentie! Preturile produselor prezentate pe site-ul www.cisco-second-hand.ro sunt valabile numai pentru achizitiile online, respectiv rezervari online de produse, si pot fi diferite de cele practicate in reteaua de magazine Cisco Second Hand.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 24 - 48 ore lucratoare, din momentul confirmarii comenzii si al primirii de catre echipa noastra a confirmarii de plata!.

Anularea comenzilor online se face numai prin e-mail trimis pe adresa contact@cisco-second-hand.ro.ro in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, sau de iarna, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi este intre 48 - 72 ore lucratoare.

Contacteaza echipa Cisco-Second-Hand.ro
Pentru sugestii, sesizari sau reclamatii, scrie-ne pe adresa contact@cisco-second-hand.ro